Det fantastiska svenska snuset!

Numera kan alla köpa snus via http://www.pgw.se/tobak/snussatser.html vilket gör många glada. Det är superbra att man kan köpa det via nätet. Just snussatserna är en liten speciell grej som inte alla känner till. Man köper en snussats och gör det på egen hand. Detta innebär att man kan få det exakt hur man vill vad gäller dess smak. Människor från andra länder som gillar snus men inte kan köpa det i sina hemländer har turen att nu kunna beställa hem snus även om de bor i snusfria länder. Detta är alldeles utmärkt då snus ju faktiskt är så himla gott! Man önskar ju att alla som vill ha snus ska få ha en prilla under läppen vid alla möjliga och omöjliga tillfällen i rättvisans namn.

Skickas direkt hem till den adress du anger
Snuset skickas direkt hem till den adress du anger. Detta innebär att du kan överraska en snusande vän genom att köpa en snussats och skicka till den väns adress! Ganska kul överraskning kan jag tänka mig.

Kul att göra snuset själv!
Nu för tiden har det börjat bli populärt igen att göra saker och ting på egen hand. Under många långa år var vi fullt nöjda med att köpa färdigt och det passade oss alla mycket bra. Men nu är det dags igen att baka eget bröd, fixa diverse inläggningar och massor av andra tokiga projekt! Vad gäller att göra sitt eget snus så verkar det vara riktigt kul på alla sätt och vis.