Snus

Kanske är du en snusfantast som älskar snus? Snus kanske är din stora passion i livet och du brinner för snus? Snus är en tobaksvara som är starkt beroendeframkallande och därmed kan det vara väldigt svårt att sluta snusa, vilket även många snusare tycker då vanan gör att man blir fångad av produkten. När du väl snusar och ska köpa snus, finns det en del saker att tänka på.

Vad kostar det att köpa snus?
Du kanske inte riktigt vet så mycket om snus och undrar vad det kostar att köpa det. Priset varierar mycket beroende på var du införskaffar snuset. Om du inhandlar ditt snus via Internet, brukar det oftast vara lite billigare än vad det är att köpa det i en helt vanlig butik som till exempel i en kiosk Priset beror såklart även på vilket märke som man väljer på snuset. Det finns både dyrare kvalitetsmärken och billigare sorter.

Vad ska man tänka på när man köper snus?
Om du köper snus i en vanlig butik är detta säkert och du behöver inte bry dig så mycket om innehållet. Om du däremot ska beställa ditt snus via Internet bör du vara lite mer försiktig eftersom man aldrig riktigt kan veta vad det egentligen är för hemsidor och personer som säljer varan. Om du har otur kan det faktiskt vara en bluff och snuset kan innehålla en mängd farliga ämnen. Du kan bli lurad och därför är det allra säkrast att köpa snus i en vanlig butik. Det kanske är lite dyrare men du kommer iallafall inte att råka ut för någonting skadligt.